Heerlijk overnachten bij de Sasputters op het hoogste punt van Hasselt en in de ochtend vertrekken met de vespa of de fiets.

Kom U batterijen opladen bij "Sasput"​

Onze vertreklocatie te Hasselt is een samenwerking met vesparoute
De reservatie van je Vespa of E-Bike wordt door de Sasputters van B&B Sasput zelf verzorgd, dit kan niet rechtstreeks bij Vesparoute.  Bij "Sasput" kan je een vespa of fiets huren tijdens je verblijf.  Stuur een mail naar info@sasput.be en de sasputters zorgen voor de reservatie van uw fiets of vespa.   Betalen van de vespa of fiets doe je bij het uitchecken.  U hoeft geen betaling te doen op voorhand.

De B&B Sasput valt niet in één zin of slogan te vatten. Het is een uniek Limburgs Brasserie en Bed & Breakfast-concept op het hoogste punt van Hasselt. Een unieke omgeving. Niet alleen om zijn groene kader, maar ook voor de nabijheid van de Limburgse hoofdstad of het glooiende Haspengouwse landschap.
Dat biedt tal van opportuniteiten om te ontspannen, aan teambuilding te doen, … of om even weg te zijn uit de drukte.

B&B Sasput ligt in het middelpunt van groen, aan het Limburgse fietsroutenetwerk en bij het wandelnetwerk aan de Mombeekvallei.
De Bed & Breakfast is de ideale uitvalsbasis voor korte of lange tochten in het verrassende landschap van Hasselt of Haspengouw. En na zo’n tocht ontspan je op het terras of in de leefruimte bij een lekker glas.

U kan de vespa of de fiets van 01 maart tot en met 30 oktober huren.