Heerlijk overnachten bij de Sasputters op het hoogste punt van Hasselt en in de ochtend vertrekken met de vespa 

Kom U batterijen opladen bij "Sasput"​

Onze vertreklocatie is te Hasselt is een samenwerking met "Vespavibes"
Bij "Sasput" kan je een vespa.  Stuur een mail naar info@sasput.be en de sasputters zorgen voor de reservatie van uw Vespa of reserveer rechtstreeks via Vespa Vibes : https://www.vespavibes.com/nl

De B&B Sasput valt niet in één zin of slogan te vatten. Het is een uniek Limburgs Brasserie en Bed & Breakfast-concept op het hoogste punt van Hasselt. Een unieke omgeving. Niet alleen om zijn groene kader, maar ook voor de nabijheid van de Limburgse hoofdstad of het glooiende Haspengouwse landschap.
Dat biedt tal van opportuniteiten om te ontspannen, aan teambuilding te doen, … of om even weg te zijn uit de drukte.

B&B Sasput ligt in het middelpunt van groen, aan het Limburgse fietsroutenetwerk en bij het wandelnetwerk aan de Mombeekvallei.
De Bed & Breakfast is de ideale uitvalsbasis voor korte of lange tochten in het verrassende landschap van Hasselt of Haspengouw. En na zo’n tocht ontspan je op het terras of in de leefruimte bij een lekker glas.

Vanuit Hasselt de groene provincie Limburg ontdekken. Bloesemroute, Route van het zwarte goud, de Maasvallei... zoveel pracht en verscheidenheid in het gastvrije Limburg.

 

Maak er een gezellig ritje van!

Spiksplinternieuwe Vespa’s Primavera 49cc om een dagje in stijl te genieten. Een voorgeprogrammeerde GPS helpt je de mooiste plaatsjes en hotspots te ontdekken.